Perawatan Pribadi
Perawatan Kesehatan & Perawatan Rumah Tangga
Nutrisi

produk

liyane >>

babagan awake dhewe

babagan Unilong

apa kita nindakake

Unilong Industry Co., Ltd. didegaké ing taun 2008 lan dumunung ing taman industri kimia Zibo Zhangdian ing provinsi Shandong.Tanduran kita ambane 15.000m2.Ana 60 karyawan, kalebu 5 personel R&D, 3 personel QA, 3 personel QC, lan 20 operator produksi.Saiki perusahaan Unilong wis dadi produsen lan distributor profesional terkemuka ing donya kanggo bahan kimia sing apik.

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Enquiry Saiki

Kenapa Pilih Kita?

aplikasi

warta

warta

Unilong Industry Co., Ltd.

Saiki perusahaan Unilong wis dadi produsen lan distributor profesional terkemuka ing donya kanggo bahan kimia sing apik.

Carane nglindhungi dhewe saka srengenge ing mangsa panas

Musim panas iki, sinar srengenge lan suhu dhuwur teka kanthi ora sengaja, mlaku-mlaku ing dalan, akeh wong sandhangan sunscreen, topi sunscreen, payung, kacamata hitam.Proteksi srengenge minangka topik sing bisa n...
liyane >>

Apa silika dimetil sililat

Silika dimetil silylate minangka jinis awak kalsifikasi rumput laut kuno, minangka bahan mineral alami.Aman lan ora beracun, lan nduweni kapasitas adsorpsi sing kuat, sing bisa ...
liyane >>